Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Precious, 2017-2018

2020. október 04. - Szigi.
A Global Spirit Tour első két szakaszán nem volt Precious - így tehát megjelenése óta volt egyetlenegy magyarországi koncert, amikor nem hallhattuk a dalt: 2017-ben a Groupama Arénában. A második turnészakasz los angelesi fellépésén aztán feltűnt a setlistben, hogy aztán a harmadik turnészakasztól (a második európai meneteléstől) kirobbanthatatlan legyen a setlistből újra! Így újra szerepel egy DVD kiadványon, a Live Spirits-en is. Ez a változat sem tér el a korábbiaktól: nagyjából újra a hatodik-hetedik dalként játsszák el a koncerteken: a gitárszóló előtt Dave most is oldalra szól, hogy: "Martin!", majd a John The Revelator basszusmenetére emlékeztető gitárjátékot játszó Martin hátának dől... Azt hiszem, egy ideig most tudnánk hanyagolni koncerteken a dalt! :)
 
Ezzel véget ért a másfél napos Precious-maratonunk - de ma még azért egy bejegyzés erejéig visszatérünk a SOFAD Boxra is! ;)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7116225174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása