Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Steffi Graf táncol, mintha nem lenne holnap

2020. október 08. - Szigi.
Ma 30 éve volt az első frankfurti fellépés a World Violation Touron, mégpedig egy sztárvendéggel!
 
A DM Live Wiki oldal egy NME interjúból idéz, ahol Andy Fletcher lelkesedik:
 
"És azt hallottátok, hogy felbukkant egy bálványom? Olyan zavarba ejtő... de ő Steffi Graf! Nagyon szeretem Steffi Grafot, abszolút a példaképem, és Frankfurtban, a színpad oldalán táncot. Nyilván Mick Hucknall-lel volt (Simply Red). Aztán a backstage-ben is feltűnt..."
 
Daryl Bamonte a BONG magazin 12. számában is beszámolt az eseményről, valamint egy turné-életképet is közölt:
 
"Az európai turné műsorainak többségét Németországban játszottuk. A frankfurti koncertek különösen jók voltak, főleg, hogy Steffi Graf teniszistennő is megjelent és úgy táncolt a színpad oldalán, mintha nem lenne holnap.
 
Frankfurtban végre a DM11 nevű labdarúgócsapat is fellépett a helyi promóterek ellen (akik ex-profikkal voltak tele). A félidőben 6-1-re aláztak minket, mígnem Willie Whitelaw, egy merchandise-árus a csapatunkból beindult és így 10-9 lett a vége - nem hiszem, hogy nekünk..."
 
A frankfurti koncertről teljes felvételünk van, íme:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr9616232178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása