Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

35 éves a Catching Up With Depeche Mode válogatáslemez!

2020. november 11. - Szigi.
Ma 35 éve jelent meg az Egyesült Államokban a CATCHING UP WITH DEPECHE MODE címet viselő válogatáslemez, ami nagyjából az európai The Singles 81-85 leképezése volt, Amerikára szabva. Ez azt jelenti, hogy ugyanaz a kissé zavarbaejtő borító tartozott hozzá, mint az európai változatához (Martin, mellbimbó, tudjátok :D ), ugyanúgy összevissza sorrendben szerepeltek a hátulján a dalok, viszont a tartalmában eltért az európai kiadástól. Mivel az Egyesült Államokban másfél évvel korábban megjelent már egy válogatáslemez, People Are People címmel, így a Catching Up With Depeche Mode összeállítói gondosan ügyeltek arra, hogy ami az előző válogatáslemezen szerepelt, az véletlenül se kapjon helyet az új kiadványon. Így tehát az új válogatáslemez olyan slágerek nélkül jelent meg, mint az Everything Counts, a People Are People, a Get The Balance Right, vagy éppen a Leave In Silence (érdekesség, hogy az Everything Counts-nak a hosszabb verziója szerepelt a People Are People válogatáson, tehát akár el lehetett volna sütni itt is). Így viszont kissé foghíjas, és "érdekes" dalokkal feltöltött a válogatás: a The Meaning Of Love után a Love, In Itself jön, és - mivel ráfért - ezért rátették a Shake The Disease és az It's Called A Heart B-oldalasait is. Így került tehát egy Depeche Mode válogatásalbumra az együttes egyik legzavarbaejtőbb dala, a Flexible, és itt van a már a későbbi korszakhoz tartozó Fly On The Windscreen is.
 
A kiadványra a fenti dalok mellett (igen, most elárultam a következő két bejegyzést :D ) a SHAKE THE DISEASE alternatív klipjével emlékezünk, ami ugyan nem ehhez a válogatáshoz készült, viszont idén, a Shake The Disease kiadásának a 35. évfordulóján még nem szerepelt itt, és úgy gondoltam, hogy ez tarthatatlan ;)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr2116281644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása