Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Stripped Archives Special - kulisszatitkok, visszaemlékezések és egy érdekes fellépés :D

2021. február 10. - Szigi.
Dave: "A Stripped forgatásán vagyunk. Éppen a pergődob üteméhez igazítva zúzunk apró darabokra néhány autót… Azt akarjuk, hogy minden ütést az ütemnek megfelelően vigyünk be. Szerintem sikerült…"
 
Andy: "Akkorian a kritikusok nem voltak kibékülve az elektronikus zenével. Az volt a dolgunk, hogy bebizonyítsuk: az elektronikának igenis létjogosultsága van a zenében. Ez sarkallt bennünket munkára. Egészen addig nem használtunk gitárokat, egy számot kivéve: ez volt az And Then. Mindig tettünk egy próbát, aztán el is vetettük az ötletet."
 
Alan: "Az egyetlen szabály úgy szólt, hogy gitárt nem haszálunk. Ennek ellenére a Strippedben mégis csak használtuk ezt a hangszert, mert a nyitóakkord egy gitáron szólal meg."
 
Dave: "A sajtó nagy felfordulást csinált a tényből, miközben mi csak hangokat kutattunk…" (a fordítások a Freestate.hu weboldalról származnak).
 
Nézzük meg a Stripped Archives Special-ját! Kulisszatitkok a videó forgatásáról, visszaemlékezések, majd egy érdekes fellépés, ahol Andy és Alan versenyt dobolnak :D
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1616421104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása