Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Richard Morel mix és a zenei szaksajtó véleménye a Dream On-ról

2021. április 23. - Szigi.
És hogy mi volt a zenei szaksajtó véleménye a Dream On-ról? A Billboard magazin kritikájában Eric Aiese a következőket írta a: "Nehéz visszaemlékezni, mikor csinált utoljára a DM valami ennyire organikusat, mindenesetre a "Dream On" meglepően frissítőnek bizonyul. A gitárvonal egy fülbemászó zenei fejtörő, és a minimális dallam meggyőzően hangzik. győztesnek hangzik." Ugyanennek a magazinnak egy másik kritikája "kőkeménynek" nevezte a számot. (a Dream On Wikipedia oldaláról fordítottam)
 
Az Exciter korszak arról is híres volt, hogy különböző klub promó CD-kre meglepő, az alapverziókhoz képest új mixek kerültek fel. Ezért van a Dream On-nak, de főleg az I Feel Loved-nak és a Freelove-nak rengeteg átdolgozása. A Dream On-nak az USA-ban egy hatszámos DJ promója jelent meg, amelyen a Dave Clarke Acoustic Version-on kívül 5 vadonatúj mix volt megtalálható. Ezek közül négyet Richard Morel jegyzet, aki a Pink Noise név alatt már Pet Shop Boys remixekkel tette le a névjegyét 1996-ban (Se A Vida É). A négy mix - klubos, house-os jellege mellett - kifejezetten kellemes hallgatnivaló. Elsőként itt van tehát a DREAM ON (MOREL'S PINK NOISE RADIO EDIT!)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr2316510484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása