Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Unsound Methods - Még egy beteges mix

2021. április 23. - Szigi.
Martin, 2001: "Milliószor mondtam már, hogy nem szeretek annyira beszélni a dalokról, de azt elmondhatom, hogy sok emberről szól, akiket ismerek, és rólam. A dalok sosem szólnak egy konkrét dologról. A dalok a többi ember és az én önutálatomról szólnak. Hogyan tettem ezt tönkre?! "Itt az új kislemezünk, az önutálatról szól (...) Soha ne használd esküvői dalnak" (a DM Live Wiki oldalról fordítottam)
 
A második Dream On CD negyedik, utolsó dala egy még az Octagon Man Mixnél is szétcsúszottabb alkotás, szintén egy Martin DJ-szett "szökevénytől". A DREAM ON (KID606 REMIX) úgy kezdődik, mint az eredeti változat, ám aztán néhány másodperc alatt a "teljes szétesés" lesz úrrá az alkotáson, és egy idegesítő, magas gépi hang vonul végig az alkotáson. Kid606, azaz a venezuelai (!) Miguel Trost De Pedro alkotásával indult a 2001-es Martin DJ szett (Nobody Wants To Be A Star Anymore), így legalább "visszamenőleg" érthető volt a szerepeltetése. Noha ez egy talán még nehezebben hallgatható mix, mint az Octagon Man (kortárs elektronikáért rajongó vájtfülűek előnyben), mégis valahogy sikerül hozni az Exciter korszak felületes, vibráló, széteső, enyhén beteges hangulatát.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr2616510140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása