Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Trent Reznor élményei 35 évvel ezelőtt, Philadelphiából

2021. június 10. - Szigi.
Ma 35 éve Cleveland-ben lépett fel a Depeche Mode. A közönség soraiban ott volt egy bizonyos Trent Reznor is. A DM Live Wiki oldalról fordítom az élményeit:
 
"Ez '86 nyarán volt. Otthagytam a főiskolát, és Clevelandben éltem, próbáltam eligazodni a helyi zenei életben. Tudtam, hogy hová akarok eljutni az életemmel, de nem tudtam, hogyan jutok el valójában oda. Egy csapat barátommal lementünk a Blossom Music Center amfiteátrumba, hogy megnézzük a Black Celebration turnét. A DM volt az egyik kedvenc zenekarunk, és a Black Celebration lemez új szintre emelte az irántuk érzett szeretetemet. Az évek során sokat gondoltam arra az estére. Tökéletes nyári este volt, és pontosan ott voltam, ahol lennem kellett volna. A zene, az energia, a közönség, a kapcsolat... spirituális volt és tényleg varázslatos. Hálásan, alázattal, feltöltődve, koncentráltan és csodálattal telve távoztam a koncertről attól, hogy milyen erőteljes és sorsformáló lehet a zene... és elkezdtem írni azt, amiből végül a Pretty Hate Machine lett. Sokszor, (különösen amikor amfiteátrumban játszunk) arra a koncertre gondolok, miközben a színpadon vagyok, és remélem, hogy valaki a közönségből egy tökéletes nyári este közepén úgy érzi magát, ahogy DM sok évvel ezelőtt éreztette velem."
 
Íme az említett lemez, a Nine Inch Nails: Pretty Hate Machine-ja!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr8416588028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása