Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Egy 20 évvel ezelőtti hektikus este Washingtonban

2021. július 05. - Szigi.
20 éve Washingtonban járt a Depeche Mode. Nichelle és a turnénapló következik ismét:
 
"Amikor leszálltunk Washingtonban, kissé esős idő volt, és a forgalom is katasztrofális volt. Emiatt elég sokáig tartott, mire a helyszínre értünk, és mire odaértünk, már mindenki nagyon ideges volt.
 
Fletch interjút adott a WHFS-nek, és ez az interjú jól sikerült. Egy fiatal nő nyert egy versenyt, ami lehetővé tette, hogy ő készítse el az interjút. Fletch élvezte, hogy egy igazi rajongó kérdezett tőle, nem pedig egy DJ, aki csak a munkáját végzi.
 
A meet&greet alatt elkezdett esni az eső, ami miatt egy kicsit aggódtunk, mert a helyszín a szabadban volt, de végül elállt, és gyönyörű este lett.
 
Elég későn értünk vissza a helyszínre, és egy csomóan a társaságból elment néhány klubba. Én végül itthon maradtam, és élveztem az éjszakai pihenést! Jó néha ezt csinálni, bár úgy tűnik, hogy ezek az éjszakák sosem jönnek el újra."
 
Itt a teljes koncertfelvétel:

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3916612882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása