Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Hangzavar San Franciscoban - 20 éves koncertre emlékezünk

2021. augusztus 04. - Szigi.

20 éve San Franciscoban járt az Exciter Tour! A nyugati parti koncerteken Nichelle Carlson helyett Daniel Barassi, azaz BRAT webmester írta az Exciter Tour Diary-t. Számomra érződik az írásain az, hogy nem nő, hanem férfi írta.

"Na, ez aztán koncert volt! Több mint 20.000 ember, felpörögve és teljesen ráálva egy DM koncertre... Még a füldugóval a fejemen is hangosak voltak! Minden alkalommal, amikor egy zenekari tag a színpad elejére lépett, attól tartottam, hogy a fotótermet a helyszín többi részétől elválasztó kis fal összeomlik a mellette álló emberek nyomása alatt, akik a zenekar tagjához akartak érni (habár ez kitűnő fotózási lehetőséget biztosított számomra). A "Maaaaaaaaaartin" sikolyok a "Surrender" előadása alatt különösen hangosak voltak.

Az "ingyenes Pepsi és nacho chips" után (más néven: backstage) mindannyian visszamentünk a szállodába. Mondhatom, hogy a helyszíntől az autópályáig vezető út borzalmas volt! Azt kell mondanom, hogy ez volt az út leghosszabb része. Határozottan kalandos volt próbálni lépést tartani a zenekar közlekedési mode-jával (nem szóviccnek szántam - tényleg) az én kis bérelt autómmal."

Íme a teljes koncertfelvétel videója:

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr8816648962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása