Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Vegas, Baby! 20 éve Nevadában dübörgött az Exciter Tour

2021. augusztus 09. - Szigi.
20 éve és 1 napja Las Vegasban járt a Depeche Mode; BRAT erről is beszámol nekünk a turnénaplóban.
 
"Vegas baby! Miután Los Angelesből a "plusz egy fővel", Lee-vel (a testvéreivel és Octavio barátommal) a bérelt Caddyvel megérkeztünk Las Vegasba, mindannyian a Hard Rock felé vettük az irányt. Amikor megérkeztem a szállodához/helyszínre (délután 4 körül), már sorban álltak. Ez lenyűgöző volt, figyelembe véve a nyomasztó hőséget.
 
A koncertről: az általam látott koncertek közül ez volt a legjobb! (a Shoreline-nal együtt). Még a vetítővásznak nélkül is odavágtak a fiúk (a helyszín túl kicsi volt a kivetítéshez). A tömeg is énekelt, ami meglepő volt, tekintve, hogy a nézők között túlreprezentálva voltak a lemezkiadó alkalmazottai. Martin akusztikus száma ezen az estén a "Surrender" volt.
 
A koncert után játszottam egy kicsit (nyertem elég pénzt, hogy megvegyem a DM Hard Rock 5 és 25 dolláros pókerzsetonjait), aztán visszamentünk Los Angelesbe (igen, autóval - nem vagyok hajlandó repülni), és megnéztük a videót, amit a koncertről készítettem"
 
A koncertfelvétel letölthető, és meg is hallgatható a fenti linken és az alábbi Youtube-linken is.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr616655074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása