Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Új magánrepülőgép - 20 éve Rigában járt a Depeche Mode

2021. augusztus 29. - Szigi.
20 éve Rigában folytatódott az Exciter Tour. Átadom Nichelle-nek a szót:
 
"Itt ülök a koncerten a lettországi Rigában. El kell, hogy mondjam, hogy annyira másképp működnek itt. A koncert mindenesetre jól megy. Éppen az "I Feel You"-t adják elő a színpadon, én pedig épp az "In Your Room"-ra készülök, mint minden koncerten!
 
Ez a helyszín, ahol játszunk, teljesen új, és az egyetlen másik koncert, ami itt volt, az Elton John volt júliusban. A helyszín szép, de nincs különszedve az álló és az ülőhely, így rengeteg ember zsúfolódott össze. Nem biztos, hogy élvezik, bár úgy tűnik, hogy jól érzik magukat.
 
A tegnap esti tallinni koncert is jól sikerült. Egész nap esett az eső, és még a hangpróba alatt is esett, de szerencsére a koncert kezdetére teljesen kitisztult az ég. Olyan jó, amikor az ilyen dolgok így alakulnak.
 
A koncert után egy Hollywood nevű klubban tartottunk egy bulit, amit a promóter szervezett nekünk. Összességében mindannyian nagyon jól éreztük magunkat, és ez egy remek módja volt annak, hogy megünnepeljük az európai szakasz első közös találkozóját. Az FBI (a balti államok promótere) minden nagyszerű embere ott volt velünk - Peeter, Ingrid és Helen mindent olyan átkozottul jól megszervezett, hogy mindannyiunk élete sokkal könnyebb így.
 
Ma az új európai magánrepülőnkkel repültünk Tallinnból Rigába - gyönyörű kis gép! Valószínűleg 100 ember is elférne rajta. A légiutas-kísérők kicsit mások és nagyon hivatalosak, amihez mi nem igazán vagyunk hozzászokva. Biztos vagyok benne, hogy egy kicsit lazábbak lesznek, ha egyszer meglátják, hogy milyen kötetlenek is vagyunk valójában!
 
Egyelőre ennyi. Rendbe kell tennem a dolgaimat, hogy felkészüljek az indulásra a koncert után - épp most éneklik az utolsó előtti Black Celebration című dalt. Viszlát!"
 
Ha már ezekben a napokban a Home kislemezről beszélünk, akkor hallgassuk meg a Home-ot az említett rigai koncertről:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4616669960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása