Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

15 éve jelent meg a Touring The Angel: Live In Milan DVD

2021. szeptember 25. - Szigi.
A DVD formátum tündöklésének legközepén, ma 15 éve, 2006 szeptember 24.-én jelent meg a Depeche Mode aktuális turnéDVDje, a TOURING THE ANGEL: LIVE IN MILAN kiadvány! Ekkor szakítottak tehát először azzal a ma már furcsának tűnő gyakorlatukkal, hogy csak minden második koncertturnéjukat rögzítették hivatalos koncertvideó-kiadványra. A Milánóban, 2006 február 19.-én és 20.-án rögzített anyag jó képet ad a magabiztos, a gigaturnék világába éppen visszatérő, slágergyáros setlistet játszó zenekarról. A Blue Leach által rendezett koncertfelvétel is nagyon jellemző a korra a hirtelen vágásaival és az egy idő után kissé fárasztó és öncélú dinamizmusával. Ezzel együtt nem rossz néznivaló a DVD.
 
A lemez tartalmazta a teljes milánói koncertet, bónuszként a két cseredallal (Damaged People, A Question Of Lust). A második lemez Az Anton Corbijn által rendezett Touring The Angel-ről készült dokumentumfilmet, az ekkor már kissé idejétmúltnak tűnő Playing The Angel EPK-t és a 2005-os düsseldorfi turnébejelentést tartalmazza, valamint megtalálhatóak rajta 5 dal (Behind The Wheel, World In My Eyes, The Sinner In Me, Never Let Me Down Again, Walking In My Shoes) turnén látható kivetítései is. Az igazi meglepetés a harmadik lemez, ami egy audio CD volt, amin - amolyan Songs Of Faith And Devotion Live stílusban - a két milánói koncerten felvett összes Playing The Angel dalt tartalmazta, összesen nyolcat. (Ekkortájt még ennyi dalt játszottak az új lemezről...). Fontos megjegyezni, hogy a Nothing's Impossible nem szerepel ezen a CD-n (mert valójában 9 dalt játszottak a turnén a Playing The Angel-ről...), mivel azt csak a turné későbbi szakaszában játszották.
 
Sajnos erről a turnéDVD-ről nagyon mostohán található anyag a videómegosztókon. Itt van a Policy Of Truth!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr6416699780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása