Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Kocsikázás a hotel folyosóin - 20 éve Kölnben játszott a Depeche Mode!

2021. szeptember 27. - Szigi.
Ma 20 éve Kölnben játszott a Depeche Mode. Az Exciter Tour két kölni fellépéséből ez volt a második. Az Exciter Tour turnénaplójában Nichelle Carlson is életjelet adott magáról, hetek óta először:
 
"Szerdán és csütörötökön Kölnben játszottunk. Nagyon jó volt, és a legjobb az volt benne, hogy nagyon közel volt a KölnAréna a szállodához, így a nap nagy részét lógással tölthettük indulás előtt, és csak későn indultunk a helyszínre. Ezúttal a turnéstáb is a szállodánkban szállt meg, ami ritkaság, és mivel két koncertet adtunk egymás után ugyanazon a helyszínen, utána mindannyian tudtunk együtt ejtőzni a bárban. Nagyon jó dolog, amikor mindannyian láthatjuk egymást, mert a legtöbbször a koncertek után azonnal elmennek a szálláshelyükre, de ha véletlenül egy szállodában vagyunk, akkor sem szoktak velünk lógni. Mindenesetre, ahogy azt el tudjátok képzelni, nagyon jól éreztük magunkat, habár másnap a többségünk borzalmasan másnaposnak érezte magát!
 
Csütörtökön volt a második fellépés Kölnben, és az is jól sikerült. A srácok egy kicsit megkeverték a setlistet azzal, hogy Martin és Peter akusztikus dalként a Dressed In Blacket adta elő, a Cleant pedig a Condemnation helyettesítette. Mindkettő elképesztően szólt, és a közönség nagyon élvezte.
Aznap este megint túl jól éreztük magunkat, és az egyik szobában kötöttünk ki, ahol dalokat találtunk ki, miközben Martin gitározott. Emellett Andrew és én kölcsönvettük a földszinti csomagszállító kocsit, és egymást tologattuk rajta a folyosókon és a szobákban. Jó móka volt, amíg a szálloda személyzete nem kiabált ránk, hogy már régóta pont azt a kocsit keresik. Upsz!"
 
Itt a ma 20 évvel ezelőtti második estéről a főprogramot záró Personal Jesus:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4416701330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása