Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Anton Corbijn első képe a Depeche Mode-ról

2021. október 04. - Szigi.

Mikor kezdődött Anton Corbijn és a Depeche Mode együttműködése? 1986, A Question Of Time klip? A válasz rossz! Már 1981 nyarán fotózta Anton a zenekart, amivel az 1981 augusztus 22.-én megjelenő NME magazin címlapjára került a banda - nem akármilyen megtiszteltetés volt! Anton Dave-et állította a kép közepére, viszont a háttérben álló másik három tagra fókuszált, így a frontember elmosódottan látszik.

És mi volt Dave első benyomása a képről és Antonról? Jonathan Miller: Stripped című könyve szerint: „Nagyon csalódott voltam. Legelöl szerepeltem... de mégsem. Elég szemtelen húzás volt tőle [Anton Corbijntól]. Nagyon felidegesített az a kép. Emlékszem, arra gondoltam, mekkora köcsög. Abszolút nem rám fókuszált.”

Erről a képről van szó:

dm_nme_1981.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr9716707708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása