Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

20 éve Párizsban járt a Depeche Mode - és ezt az estét elég jól ismerjük...

2021. október 09. - Szigi.
20 évvel ezelőtt dupla koncert volt Párizsban, amelyet Anton Corbijn rögzített és később videókiadványon (VHS, DVD) is megjelent, One Night In Paris címmel!
 
Nichelle Carlson is izgatott volt az Exciter Tour Diary-ban: "Nem elég, hogy Párizsban voltunk és egy csodálatos szállodában laktunk, még ráadásul a leghihetetlenebb időjárásban volt részünk! És mindezen felül még anyám és a nővérem is eljöttek meglátogatni. Olyan jó volt látni őket, és egy kis időt tölthettem a családommal! A két párizsi fellépés alatt forgattuk a készülő DVD-t is. Anton jött és átvette az irányítást, és úgy tűnt, hogy elégedett az összes felvétellel, amit kapott. Néhányan készítettek csomó alkalmi interjút a színfalak mögött, Anton és Richard Bell pedig mindenhol kamerával dolgozott, és olyan érdekességeket rögzítettek, amelyeknek mindannyian nagyon fogtok örülni!. Nagyon izgatottan várom, hogy mi sül ki ebből az egészből. A közönség mindkét koncerten hihetetlen volt - nagyon le voltam nyűgözve!"
 
Ez volt az a bizonyos DVD...
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5516715478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása