Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Goodnight Lovers! Klipforgatás, születésnap és búcsú 20 éve, Frankfurtban

2021. november 07. - Szigi.
Ma 20 éve az Exciter Tour után elnyűtt zenekar Frankfurtban klipet forgatott a GOODNIGHT LOVERS című dalukhoz. Nézzük az Exciter Turnénapló utolsó lapjait, Nichelle Carlson visszaemlékezését:
 
"Ma van a születésnapom, és egy videóforgatáson tölthetem - ó igen! A "Goodnight Lovers" című dalhoz forgatnak klipet, és úgy néz ki, hogy nagyon király és eltérő lesz, mind az eddigiek. Kint borzalmas az időjárás, szóval ez egy jó indok arra, hogy bent maradjak.
 
A tegnap esti vacsora fantasztikus volt. Amellett, hogy az ételek nagyon finomak voltak, Jonathan gyönyörű beszédet mondott, amelyben minden egyes jelenlévő személyhez név szerint címzett egy-egy mondatot. Jó volt, hogy mindenki együtt volt még egyszer utoljára. A szomorú része az volt, hogy belegondoltam, hogy ez valószínűleg soha többé nem fog megtörténni - ó, ne! Bár attól könnyezni kezdek, ahogy ezt leírom!
 
A csodálatos vacsora után egy nappal korábban kezdtük el ünnepelni a születésnapomat, és kaptam egy fantasztikus tortát, valamint néhány nagyon szép ajándékot. Marek is elkényeztetett mindannyiunkat ajándékokkal, nagyon kedves volt. Összességében egy emlékezetes este volt, amit egyikünk sem fog elfelejteni!."
 
Itt pedig a Goodnight Lovers videó, amely a búcsú volt az Exciter-korszaktól (és az első és utolsó ízben klipben feltűnő vokalistahölgyektől), amellyel egyben megköszönöm, hogy ezen a maratoni háromnapos bejegyzésdömpingben velem voltatok, de nem jön túl sok pihenő - holnap lesz 20 éves évfordulója az MTV Music Awards gálának!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr9316748662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása