Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Egy csodálatos kislemez 28 éves ma!

2022. január 10. - Szigi.
Ahogy minden évben a Behind The Wheel az utolsó jubiláló kiadvány, úgy minden évben az IN YOUR ROOM az első! A Depeche Mode 28 éve fittyet hányt arra, hogy a január első hetei marketing szempontból nem mindig szerencsések, és egy csodálatos kiadvánnyal koronázta meg a Songs Of Faith And Devotion korszakot. Négy csodálatos In Your Room mix, két lehangoló Higher Love átdolgozás, és kiváló koncertfelvételek - a brit közönség pedig a meglepően magas, nyolcadik helyig juttatta a kiadványt, ami egyrészt az I Feel You-val holtversenyben a legmagasabb helyezés a SOFAD kislemezek közül, másrészt pedig magasan a legjobb pozíció egy adott albumról időrendben negyedikként megjelent kislemezek közül.
 
És persze maga a dal is csodálatos, a DM egyik legjobb dala, amelyhez Butch Vig egy teljesen átdolgozott, de majdnem az albumverziót megközelítően fantasztikus alkotást készített :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr6216808514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása