Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

See You, 1984-1985

2022. január 30. - Szigi.
A See You-t utoljára a Some Great Reward Touron játszották, 1984-1985-ben, igen előkelő helyen, az első ráadás egyetlen (!) dalaként. Hallhatták tehát a szerencsések a Volán-Pályán is (egyik utolsó előadása volt), hallhatták 1984-ben Böblingenben a könnygázt robbantók (ezalatt a dal alatt robbantak a könnygázgránátok, és ez után fejezte be Dave felháborodva a koncertet), és persze legtöbben ezt a verziót a The World We Live In And Live In Hamburg videókaziról ismerhetjük. A dalt nagyjából változatlan formában adják elő, de mégis beszédes, hogy Dave mennyivel keményebben, már a "fenyegető" Dave-hangon adja elő a dalt, össze sem lehet hasonlítani a két évvel korábbi bársonyos vokáljaival.
 
Ezzel a fellépéssel búcsúzunk a kétnapos See You naptól: ma jön még egy jubileum (szintén egy korai dallal), és holnap pedig új kislemez kiadásának az évfordulóját ünnepeljük (szintén korai dal :D )
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3716915454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása