Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A Billboard véleménye és a Barrel Of A Gun rádiós változata

2022. február 03. - Szigi.
Larry Flick zenekritikus a Billboard magazinban így írt 1997-ben a Barrel Of A Gun-ról: "Az elektro-pop egyik úttörője egy hosszú szünetet zár le egy igencsak kielégítő, bár gyakran maró zenei eleggyel, technos hangzású szintetizátorokkal és a metálgitárokkal. Az énekes Dave Gahan nagyszerűen beleéli magát Martin Gore szokásosan súlyos dalszövegeibe, magabiztosan ingadozva a hipnotikus letargia és az elszánt intenzitás között. Tim Simenon producer bölcsen reflektorfénybe helyezi a számot azzal a fajta hip-hop megközelítéssel, ami manapság poppiac meghódításához szükséges, ám mindeközben úgy szövi a hangszerelést, hogy a rockerek és a klubarcok egyaránt boldogan bólogathassanak erre a számra - fognak is."
 
A Barrel Of A Gun albumverziója 5 és fél perces: adja magát, hogy a kislemezverzió vagy a klipváltozat rövidebb legyen. Meglepő módon ez nem így történt ezúttal; a kislemezverzió is a "hosszú" Barrel Of A Gun lett, és még a klipet is ehhez forgatták, elég szokatlan módon. De azért létezik a dalnak egy egész frappánsan megvágott radio edit-je, is, ami a promo CD-n kapott helyett. Íme:

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3117123874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása