Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Egy újonnan összeállított vinyl első darabja

2022. június 07. - Szigi.

A pénteken megjelenő Exciter The 12'' Singles vinyl boxban a Dream On és az I Feel Loved plusz tartalmak mellett a Freelove-hoz is "hozzácsaptak" egy korábban vinylen meg sem jelent dalcsokrot. Ez az A és a B-oldalas dalból és három igen meglepő mixből áll. 

Nézzük először az A és B-oldalas dalokat! Természetesen az A-oldal a FREELOVE (FLOOD MIX). Flood alaposan leegyszerűsítette az eredetileg talán kissé elfolyós, kísérleti albumverziót: egy versszakot le is vágott (az "I've been searching for truth" kezdetűt), és egy nagyon kompakt "lépegetős" verziót készített, amelyben nemcsak a dal kiváló refrénje, hanem az albumváltozatban kissé háttérbe szoruló "no hidden catch, no strings attached" rész is sokkal jobban előtérbe kerül.

És persze itt a klip, amit New Orleans-ban forgattak. Elfogadom, ha valaki giccsesnek találja, de nekem biztos, hogy Top 3 DM klipem. Az átszellemült arcú táncosok, a legváratlanabb pillanatban a "szemünkbe" néző Dave, az ügyes kameramozgások (emelkedő kamera a "there is no price to pay" résznél), a kikacsintások ("no, we don't know what we're doing here" sort ég felé éneklő Dave és Martin), és az emelkedett csókolózós lezárás mind-mind nagyon megindító számomra.

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr9317847841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása