Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Playing The Angel - The 12'' Singles Boxot bemutató sorozatot indítok, és máris egy népszerű mixszel kezdek

2022. szeptember 09. - Szigi.
November 11.-én tehát Playing The Angel - The 12'' Singles Box megjelenés! Ahogy azt már a korábbi boxoknál megszokhattátok, a kiadvány megjelenéséig végigveszem a tíz lemez összes dalát. Remixek, kiváló B-oldalasok, egy markáns zenei korszak lenyomatai bő két hónapig a Freestate.hu Facebook oldalán és itt a Depeche Mode blogon! :)
 
Nézzük az első mixet! A legelső vinyl legelső dala a PRECIOUS (SASHA'S SPOOKY MIX - FULL LENGTH). Azt, hogy a Precious-t nagy slágernek szánták, azt számomra a dal populáris hangszerelése mellett az is mutatja, hogy a progresszív trance nagyágyúját, Sashát kérték meg két remix elkészítésére. A Spooky Mix és a holnap tárgyalt Gargantuan mix is több különféle változatban került a kislemezre, de a 12'' vinylen mindkettőnek a leghosszabb változata jelent meg. A Spooky Mix tökéletesen hozza is a 2005-ös progresszív trance hangzást; 2005 végén nem lehetett úgy bekapcsolni magyar elektronikus zenét játszó rádiót, hogy ne valamelyik Sasha vagy Misc. mix menjen a Precious-ből. Én személy szerint nem vagyok a stílus nagy rajongója, de ez az ízlésesen építkező, több különböző témát felvonultató és ráérősen leépülő mix még az én tetszémeset is elnyeri némiképp.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7217927173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása