Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Egy kihagyott ziccer: Sacred demo

2022. szeptember 30. - Szigi.
A SACRED demója (vagy "studio rough mixe") is elérhető az interneten. És bizony, ez a változat talán jobb is, mint az albumverzió! Plusz effektek, plusz erő, egyszerre talán még poposabb, viszont húzósabb is, valahogy a Here Is The House és a Halo között járunk félúton. Azt, hogy a demó elég jó, maga Dave Bascombe is megerősíti egyébként. A DM Live Wikiről találata alapján ezt nyilatkozta 2020-ban, Vaughn George-nak:
 
"„A Sacred-be most már belenyúlnék, mert sosem voltam vele elégedett. Volt róla egy monitor keverésem, amit azt hiszem, elvesztettem. Valójában újra felbukkant a neten, mint egy kazettás mix, amit készítettem, és annak sokkal inkább annak kellett volna lennie az albumváltozatnak. Talán túl keményen próbálkoztam. Emlékszem, hogy azt gondoltam: "Nem tudom ezeket a részeket összerakni", és arra is emlékszem, hogy azt mondtam Martinnak: "Azt hiszem, ki kellene hagynom néhányat ezekből a részekből", és ő nem volt boldog emiatt. Nem jól kevertem, és bizonyos dolgokat kihangsúlyoztam, és ez bizony tapasztalatlanság volt. Azt hiszem, most már sokkal könnyebben meg tudnám oldani, így, hogy kicsit eltávolodtam már a témától. Akkoriban nem beszéltünk erről a verzióról. Csak utólag, amikor megtaláltam ezt [a monitor keverést], gondoltam, hogy "így kellett volna hangzania". Nem igazán lehet leírni, hogy mi nem tetszik benne, de nem olyan dörzsölt és glam, mint amilyennek lennie kellett volna. [A monitor keverés] a jobb , srácok, ez az igazság.”"
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4517942398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása