Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Sacred, 1987-1988

2022. szeptember 30. - Szigi.
A SACRED koncertverziója következik, természetesen a 101-ről, mégpedig a nemrégen napvilágot látott teljes HD verzióból. A Sacred a Music For The Masses Touron az introt leszámítva a harmadik dal volt – a harmadik dal a Music For The Masses lemezről. A Sacred koncertváltozata – a végét leszámítva – nem sokban különbözik az albumváltozattól. A második versszakban a „boys and GIRLS” rész még hamisabb-nak tűnik, mint az albumváltozatban :)
 
Alan se volt elragadtatva a Sacred koncertváltozatától a DM Live Wiki szerint: „Nem ez a dal működött a legjobban a színpadon. Javíthattunk volna rajta, ha a stúdióban még dolgoztunk volna rajta, de inkább az élő változat gyors keverését választottuk. A közönség direkt hallatszik be a dalok között. Nem akartunk olyan koncertlemezt, mint pl. a Simple Minds-é, amit szinte teljesen újraírtak a stúdióban.„
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5617942412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása