Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Az NME tartalmas Dave-interjúja

2022. október 06. - Szigi.

Az NME interjúja Dave-vel. Az énekes és Martin tavaly decemberben mondták először, hogy együtt kellene dolgozni (kissé különös módon ez egybeesik azzal az időszakkal, amikor Dave az Imposter megjelenése kapcsán arról beszélt, hogy ő úgy jött le 2018 július 25.-én Berlinben a színpadról, hogy számára ez volt az utolsó Depeche Mode-koncert, illetve némi kritikával illette Martint is). Maga a munka idén januárban kezdődött, egy kis csapattal, James Ford-dal és Marta Salogni-val. Ezekben a pillanatokban pedig az album mixelése zajlik Londonban, Marta Salogni által.

Dave őszintén elmondja, hogy egyáltalán nem volt biztos abban, hogy újra be akar szállni a Depeche Mode mókuskerekébe, többek között mert kicsit úgy érezte, hogy a turnéval már a fizikai határait feszegeti.

Most 75%-osnak érzi a lelkesedését :)

Szóba kerül Andy és Alan (!) is.

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3717948038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása