Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

30 éves a Crystal Palace koncert!

2023. július 31. - Szigi.
30 évvel ezelőtt a Depeche Mode egyetlen koncert erejéig hazatért Londonba: a Crystal Palace sportpályán tartott fellépés volt egyben az utolsó állomás a bő 1 hónapos szünet és az amerikai turnészakasz előtt. Ez a fellépés több érdekességgel is szolgált, így a mai bejegyzésekben ezzel a koncerttel fogok foglalkozni.
 
Elsőként itt a Depeche Mode hivatalos oldalán is elérhető rövid videó. A banda a Policy Of Truth-t játssza (sokáig csak ez a felvétel volt hivatalosan elérhető a dal 1993-as verziójáról, hiszen a Devotional videókazettán ezt a dalt kivették a felvételből), majd pedig interjú hallható a zenekar tagjaival. Dave fáradtnak mondja magát, Andy megemlíti, hogy 1994-ben folytatódik a turné a világ "érdekesebb részein", Kelet-Ázsiában, Dél-Amerikában és Oroszországban (ez utóbbi nem valósult meg). Martin elmondja, hogy az előzenekarokat nagyon demokratikusan választják meg; Alan pedig a közönséget és a turnét dicséri, noha "voltak technikai nehézségeik" a turné során.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr2618182189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása