Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Pulyka, sör, hálaadás - továbbra is Los Angeles, 1993

2023. november 24. - Szigi.
Los Angelesben zsinórban a negyedik fellépés zajlott le ma 30 éve, és erről van egy backstage-felvétel és egy rövid Policy Of Truth bejátszás is.
 
Sőt, Daryl Bamonte is írt erről az estéről a turnénaplóban: "Tegnap este a Trader Vic's-ben volt egy remek bulink a Bamonte / Kessler Productions jóvoltából. Nagyobb siker volt, mint a lisszaboni városnéző túránk. Ma este Dave és Theresa jóvoltából igazi amerikai hálaadáson vehettünk részt. Rengeteg pulyka és sör volt terítéken, és az emberek csupa jót kívántak egymásnak. Már csak egy Bond-film kellett volna, és azt hittem volna, hogy karácsony van."
 
Itt pedig a bejátszás a backstage-ből. Martin, Andy és Andy Franks is mikrofonvégre kerül, rajongókat is meginterjúvolnak, a végén pedig egy fél Policy Of Truth is látható a koncertről.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr8418264871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása