Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A Consequence.net Dave interjúja

2022. október 14. - Szigi.

"Fletch-csel az évek során mindig is voltak nézeteltéréseink. De egy dolog biztosan közös volt bennünk, mégpedig az, hogy mindketten a legjobbat akartuk a Depeche Mode-nak. A zenénknek, a koncerteknek. Emellett barátok is voltunk. Az elmúlt 40 év nagy részét együtt töltöttük. Együtt nőttünk fel, együtt szálltunk fel az első repülőgépünkre, együtt pattantunk be a furgonokba, és először mentünk együtt az autópályán. (...) Mint azt sok hardcore rajongó tudja, Fletch-nek az évek során a stúdióban nem sok köze volt a lemez zeneiségének formálásához és hangzásához, vagy a zeneszerzéshez. És mindannyian tudjuk azt is, hogy Fletch volt Fletch a turnén. De a stúdióban igazán erőteljes jelenléte volt, és mindig volt mondanivalója arról, amit csináltunk.

Ha azt mondanám, hogy hiányzik, az még enyhe kifejezés lenne. Nagyon hiányzik. Igen, hiányoznak a vele kapcsolatos buta dolgok, amiken viccelődtünk, nevettünk, vitatkoztunk. "

Dave Gahan interjú:

https://consequence.net/2022/10/depeche-mode-interview-dave-gahan-2022/

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7617954368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása