Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A Spin.com interjúban elárulja Martin, hogy hány dal készült el és mennyi kerül a lemezre

2022. október 14. - Szigi.

Miután 2019 vége óta eltelt majdnem két és fél évben írták az anyagot, Gore és Gahan végül 2022 júliusban kezdték el felvenni a Memento Morit, miután 16 dalból 12-re csökkentették a dalok számát "A járvány szörnyű volt, de megvolt az áldása" - mondja Gore. "Nagyon sok időnk volt írni, így végül rengeteg dalból válogathattunk." Az album producerei James Ford és Marta Salogni voltak.

Bár a kész számokat még mixelés előtt állnak, a sajtótájékoztatón egy részletet játszottak le a "Ghosts Again" munkacímet viselő számból, , amely a zenekar új albumának készítéséről készült, és amelyből kiderült, hogy a Depeche Mode védjegyszerű hangzása ugyanolyan életerős, mint valaha. Az album halandóságra orientált témája a dalszövegben is jól kivehető volt, Gahan így énekelt: "We know we'll be ghosts again".

Bár Gore szerint még nem született döntés, a "Ghosts Again" tűnik a legerősebb jelöltnek az első kislemezdalra. "Jelenleg ez a favorit" - mondja. "Annyira jó hangulatú, és már több ezerszer meghallgattuk, és folyton azt mondjuk, hogy soha nem unjuk meg, szóval valami jó dolog született."

A spin.com Martin interjúja:

https://www.spin.com/2022/10/martin-gore-depeche-mode-interview/

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr2717954374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása