Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Dave egy cseh interjúban ismét őszintén beszélt arról, hogy be akarta fejezni 2018-ban

2022. október 14. - Szigi.

Dave: "Amikor egy olyan zenekarral, mint a Depeche Mode, készítesz egy lemezt, kiadod, aztán a reklámozod, új dalokat énekelsz, újra beszélsz róla, aztán elkezdesz turnézni, és mire észbe kapsz, már majdnem három év eltelt. Mire véget ér a turné, mindenki elfárad, és csak haza akar menni. Különösen a legutolsó turnéról hazaérve voltam nagyon elveszett és kimerült. Hiányzott a családom és a barátaim. Eltartott egy ideig, amíg a feleségem és a gyerekeim elfogadtak otthon.

Mint mondtam, nagyon hálás vagyok ezért a lehetőségért és a dolgok jelenlegi állásáért, de mindennek egyszer véget kell érnie. Minden turné után azt mondtam magamnak, hogy talán ez az utolsó alkalom, és a legutolsó turné után nem voltam biztos benne, hogy akarok még egy lemezt csinálni a Depeche Mode-dal.

Nem arról van szó, hogy abba akarom hagyni a zenélést, de ha az ember a Depeche Mode-dal készít egy lemezt, az nagy erőfeszítésbe kerül. Nem csak a lemezről van szó, hanem minden egyéb velejárójával. Ez egy nagy darabot vesz el az életedből. De mint láthatjátok, itt vagyunk megint. Meglátjuk, hogy most mi lesz."

https://www.novinky.cz/clanek/kultura-zpevak-dave-gahan-ze-skupiny-depeche-mode-byli-jsme-maly-gang-40411306

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1317954404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása