Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Egy ritka verzió, amit egyszer váratlanul előadtak

2022. december 28. - Szigi.

A Behind The Wheel körül volt néhány igencsak különös, ritka kiadvány, tulajdonképpen ez az első olyan Depeche Mode kislemez, amelynek kiadványok szempontjából kifejezetten kacifántos a története. A lényeg, hogy létezik egy DJBONG15 UK Promo 7'' maxija, amit ha jól látom, valamivel kevesebb, mint 850 000 forintért árultak nemrég a Discogs-on. Ez egy eltérő mixverziót takar, a B-oldalon pedig a Route 66-et. A mix igen ritka, ám az egyik TV-fellépésükön, a The Roxy című műsorban általános megdöbbenésre ezt változatot játszották.

Hogy milyen ez a mix? az elején az "edényzörgés" mintha hosszabb lenne, majd némiképp kommerszebbül indul el, viszonylag hamar jön Dave éneke, és plusz effektek is hallhatóak. A fő szinti is más hangszínnel szólal meg. Különös módon az eredeti verzió lázasságát mégis sikerül megőrizni. Kicsit olyan, mintha a Single verzió és az albumváltozat egy szerencsés elegyét hallanánk. Például ami nagyon jó a single verzióban (a hosszú levezetés, felbukkanó dalszövegekkel: "drive... drive anywhere... do what you want...", stb.) az itt is megvan, sőt, jóval hosszabb, mint a klipes változatban.

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7617973386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása