Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Egy rövidebb megamix

2022. december 28. - Szigi.

És persze ez a megamixek korszaka is. A ma 35 éve megjelent Behind The Wheel és a B-oldalas párja, a Route 66 anyira hasonlítanak egymáshoz, hogy ez szinte felkínálta az alkalmat különböző megamixek elkészítéséhez. A Depeche Mode amerikai kiadója nem is volt rest hivatalos kiadványra tuszkolni egy bizonyos Ivan Ivan nevű remixelő úriember 4 (!) különböző megamixét is. Valljuk meg, hogy a maguk módján szórakoztatóak ezek a rendkívül táncos, jókedvű, tűrhető ízléssel összerakott mixek, azon meg maximum a kortársak bosszankodhattak, hogy hirtelen mennyire táncos, "kommersz" lett a Depeche Mode...

Természetesen jubiláló kislemez lévén végig is vesszük mind a 4 megamixet. Elsőként itt a BEHIND THE WHEEL/ROUTE 66 (MEGA SINGLE MIX), ami tulajdonképpen egy rövidített, "single" változata a két "nagy" megamixnek. Felpörgetett tempó (csak hát így Dave hangját is kicsit fel kellett "mikiegeresíteni"...), aztán az első versszak után már jönnek is a Route 66 gitárjai és a dal első versszaka. Ezután menetrendszerűen jön a Behind The Wheel második strófája, majd a Route 66 refrénjébe váltunk át. A dal vége mégis a Behind The Wheel lezárása. Táncolni jó rá :)

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1017973396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása