Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Dave átalakulása, harmadik rész

2023. január 18. - Szigi.

Dave végül tehát Teresa Conroy oldalán találta meg a boldogságát, legalábbis néhány év erejéig. Sajnos Teresa egy másik szenvedélyében is partnere volt Dave-nek... Most a HDMFC BANG magazinjának 1997-es számából idézek, Dave Gahan "Nyomaim" című interjújából, amelyben a kábítószer-függőséggel telt időszakáról beszél:

"- Céloztál arra, hogy egy teljes átalakulással, egy egyszerű basildoni fiúból kreáltál...

Dave: "Egy rémet! Nos, így történt. A World Violation Tour alkalmával, ha nem is mindig,....de akkor még hiányzott néhány hozzávaló a dolgokhoz. Egy társ, aki úgy csinálja a dolgokat, hogy azt érezd rock sztár vagy....ez a társ Theresa lett, a második feleségem. Na és persze a drog is más volt. A végén egy olyan önző életet akartam élni, amely minden kritikán felüli."

- A második feleséged az a személy volt, aki nem ítélkezett fölötted?

Dave: "Igen, hisz ő is benne volt a dolgokban. Tulajdonképpen, ő vitt bele mindenbe....[szünetet tart, újra gondolja, amit akart mondani, nem vállal felelősséget]....úgy értem nem ő adta a kezembe a heroint, de megteremtette a lehetőséget, hogy megtehessem.""

 daveteresa932.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4118027862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása