Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Újra lesz Musikexpress kislemez, de még ötlettelenebb, mint 2017-ben

2023. február 07. - Szigi.

Ezúttal is kiad a Musikexpressz magazin egy exkluzív 7'' kislemezt a Depeche Mode Memento Mori című, hamarosan megjelenő albumáról. Ez a kislemez a Ghosts Again című dal lesz. 

Emlékezhetünk, a magazin már 2017-ben kiadott a Spirit megjelenése előtt egy korlátozott számban megvásárolható kislemezt a Where's The Revolution című dalból. Akkor azt gondoltuk, hogy igen ötlettelen megoldás a B-oldalra a 3 évvel azelőtt megjelent Should Be Higher koncertverziót rakni. 

Nos, most ezt a problémát megoldotta a Musikexpressz, mert nem lesz B-oldalas dal, hanem az újkori módi szerint gravírozva lesz...

A borító fekete színű lesz, nem fog látszani rajta a szám címe, csak az új DM logó, és a "Musikexpress - Exklusive Vinyl" felirat lesz látható.

Akárcsak 2017-ben, ezúttal is csak a Musikexpress előfizetői számára lesz elérhető a kiadvány, ami a magazin márciusi számában fog megjelenni.

 

pic5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5718043854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása