Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Megvolt a főpróba - ezek a dalok 99%, hogy lesznek a turnén

2023. március 17. - Szigi.

SPOILER A TURNÉ DALLISTÁJÁVAL KAPCSOLATBAN!

Megvolt a "dress hearsal", azaz a turné mini-főpróbája, a KROQ rádió által kisorsolt rajongók között. A helyszín - akárcsak az előző turné főpróbáján - Los Angeles-ben a S.I.R. stúdióban volt. A telefonokat elkérték a bejáratnál, így felvétel minden bizonnyal nem készült az eseményről.

Az elhangzott dalokról elmondták a rajongók, hogy mindegyik viszonylag rövid változatban szólalt meg. Ezek a dalok tehát 99%, hogy lesznek a turnén, 90%, hogy ugyanígy egymás után, és nagyon jó eséllyel a setlist második felében:

Ghosts Again
I Feel You
A Pain That I'm Used To
World In My Eyes
Stripped
Wrong
John The Revelator
Enjoy The Silence

Láthatjuk, hogy a Soulsavers koncertekről átmentett John The Revelator, és persze a Ghosts Again kivételével mintha az előző turné, a Global Spirit Tour dalcsokrát hallanánk újra. Az A Pain That I'm Used To ismét a Jacques LuCont remixben szólalt meg, akárcsak az előző turnékon. Nagy meglepetés tehát nem ért minket...

dm_top_secret_show.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr6018073718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása