Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Higher Love, 2013

2023. március 23. - Szigi.
A Higher Love tipikusan az a dal volt, amiről soha nem gondoltuk volna, hogy 1993 után hallhatjuk koncerten, de Martin Gore alaposan ránkcáfolt a Delta Machine Touron, ahol - micsoda véletlen - 30 alkalommal is eljátszotta a tegnap 30 éves Songs Of Faith And Devotion záródalát - például Budapesten is hallhattuk a dalt! A közepesen érdektelen gitáros felvezetést szerencsére az első versszak után egy nagy csend zárja, majd az első "by a higher love"-ra megérkezik a teljes zenekar, Christian tűpontos, igaz, kicsit talán túl erőteljes dobjával, valamint Peter Gordeno magabiztos szintijátékával és vokáljával. El kell ismerni, nem hiányzik semelyik része sem a dalnak, szépen végigmegy; a dob viszont tényleg túl erős, és Dave éneke is hiányzik.
 
Ezzel a dallal búcsúzunk a kétnapos Songs Of Faith And Devotion-emléknaptól, de természetesen idén még felidézzük többször is a lemezt, nem is beszélve a Devotional Tour eseményeiről. De lesz szerencsére más dolgunk is: néhány óra múlva Sacramento-ban elindul a Depeche Mode Memento Mori Tour-ja! Hajnalban találkozunk ;)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5018077336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása