Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Itt a setlist eleje, egy bődületes meglepetéssel!

2023. március 24. - Szigi.
Néhány perce elindult a Memento Mori Tour Sacramentoban! Természetesen innentől spoilerözön érkezik, mindenki úgy olvasson � minden információt a HOME Fórum sacramentoi altopicjából szedek.
A Speak To Me zárása volt az intro (Peter Gordeno játszotta a basszust). Ahogy 2005 óta mindig, ezúttal is az album nyitódala, a My Cosmos Is Mine a koncertek kezdődala, amit a Wagging Tongue követ. Ezután pedig - bizonyítva, hogy a tegnap kiszivárgott setlist téves volt - első régi dalként a Walking In My Shoes szól éppen ezekben a percekben. Eddig tehát:
Speak To Me (intro)
My Cosmos Is Mine
Wagging Tongue
Walking In My Shoes

Ezután jött az It's No Good, amit Live Streamben láthattunk, majd egy másik live streamen jött az első bombameglepetés, a SISTER OF NIGHT! Aztán pedig az In Your Room, zephyr mix változat.
Speak To Me (intro)
My Cosmos Is Mine
Wagging Tongue
Walking In My Shoes
It's No Good
Sister Of Night
In Your Room
sacramento2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4518079080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása