Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Alan születésnap és egy nagy találkozás - 1993, Rotterdam!

2023. június 01. - Szigi.
30 éve Rotterdamban járt a Depeche Mode. Alan születésnapját ünnepelte a zenekar, és történt egy fontos találkozás is.... és persze van teljes (audio) koncertfelvétel is!
 
A DM Live Wiki megemlíti, hogy a Walking In My Shoes előtt köszöntötték fel Alant. Dave ezt mondta: "Ma esti születésnaposunk van Mister Alan Wilder! Nagyon öreg már. Boldog születésnapot!" Daryl Bamonte ezt írta a Devotional Tour Diaryba: "Büszkén mondhatom, hogy a valaha volt legunalmasabb születésnapi bulit szerveztem (félre) Alannek. Mindegy, úgyis lesz még egy születésnapja, mielőtt véget ér a turné." (ebből is látszik, hogy már a Devotional Tour elején tudták, hogy lesz Exotic és UK Summer Tour 1994-ben!)
 
És mi volt ez a nagy találkozás? Hepzibah Sessa, Alan későbbi felesége ekkor találkozott először Alannel. Hep az előzenekar, a Miranda Sex Garden tagjaként lépett színpadra. "Először az előzenekarunk második estéjén beszéltem Alannel, ami egyben a születésnapja is volt - fogalmam sem volt róla, hogy ki ő, vagy mit csinál! A koncert után sokat beszélgettünk a koncert után, és utána megfűzött, hogy menjünk el klubokba stb... Csak 3 nappal később jöttem rá, hogy ő a dobos a zenekarban! Onnantól kezdve elválaszthatatlanok lettünk."
 
Itt pedig a teljes felvétel:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3418135684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása