Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

"Élvezzétek a bábszínházat!" - a Sisters Of Mercy fellépése 30 éve a Crystal Palace-ban

2023. július 31. - Szigi.
A 30 évvel ezelőtti Crystal Palace koncerteken 5 (!) előzenekar is volt: sorrendben a Sunscreem, a Dreadzone, a Dub Syndicate, a Marxmen és a Sisters Of Mercy vezették fel a Depeche Mode-ot (talán erre célzott az előző bejegyzésben Martin, hogy "nagyon demokratikusan" választják meg előzenekart).
 
A Sisters Of Mercy fellépés végén a zenekar frontembere, Andrew Eldritch úgy búcsúzott a közönségtől, hogy "Enjoy the Puppet Show!", ami valószínűsíthetően egy gúnyos beszólás akart lenni a Depeche Mode irányába. Amikor Alant megkérdezték, hogy nem volt-e ebből bármi fennakadás a backstage-ben, így válaszolt: ""Nem történt semmi - nem láttuk Eldritchet vagy a zenekarát. És hol is lép fel most az ő bábszínháza? A Dog And Duck kocsmában, Lutonban?"
 
A Devotional Tour Diary-ban Daryl Bamonte is megemlítette Eldritch-et: "Crystal Palace! Végre itthon 3 hónap után. Több, mint 36.000 ember volt ezen a koncerten, ezek közül 1000 bérletes, és mindannyiukat ismerem, szóval a backstage-ben jó nagy káosz volt. A fiamnak jó napja volt. A Dub Syndicate határozottan jobban tetszett neki, mint a The Sisters Of Mercy. Régebben azt gondoltam, hogy Andrew Eldritch hatalmas király. Egy isten-szerű, kvázi Darth Vader figura. De igazából inkább olyan, mint Rigsby.
 
Itt a teljes Sisters Of Mercy fellépés: az ominózus beszólás 56:26-nál látható-hallható:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4118182211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása