Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Dirty Sticky Floors

2023. június 02. - Szigi.
A Paper Monsters az első kislemezes dal hosszabb változatával kezdődik: ez a DIRTY STICKY FLOORS! Annyira halk az indulás, hogy szinte fel kell hangosítani a lejátszót: hogy aztán annál hangosabb legyen a váratlanul megérkező dob és gitár. A dal egy kicsit kevésbé zajos változata a már bemutatott klipverziónak, kevesebb benne az elektronika, de ugyanúgy benne vannak Dave szélrohamszerű sóhajai és dögös éneke. És persze a dalszöveg az elképzelt rocksztárról, aki otthon drogos paranoiában az Óz szereplőivel veszekszik... Kifejezetten kellemes, dögös poprock dal, jó indítás Dave-től!
 
Dave: „Az egész 'rocksztárság' tulajdonképpen egy elcsépelt klisé. Merthogy az! Egy ideig nyilvánvalóan élvezi az ember a dolgokat, aztán pedig hirtelen semmi nem olyan élvezetes már. Az egész gondolatsor számomra a 'Dirty Sticky Floors'-ban jön elő. Az a szám igazából önmagam paródiája. Egy rocksztár, amint szembeszáll mindennel, ami élteti... a végén pedig a padlón köt ki. Megpróbáltam egy kis humort vinni a megjelenítésbe. Nem akartam, hogy a dal egy-az-egyben arról a borzalomról szóljon, amit egy függőség jelent. Ha az ember visszatalál a jó oldalra... ha van olyan szerencséje, mint amilyen nekem volt, akkor tudja csak igazán, hogy mit is jelent függőnek lenni.“
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr10018136276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása