Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Bottle Living

2023. június 02. - Szigi.

A BOTTLE LIVING a ma 20 éves Paper Monsters másik húzós dala a Dirty Sticky Floors mellett: a többi dal maximum gyenge középtempó, vagy lassú. Itt viszont van húzás: bluesos, enyhén Marilyn Mansonos "ügető" dobalap, zaj, harmonika, és szinte kiabáló Dave. Némi I Feel You érzet van a dalban, de talán csak az említett lüktetés miatt: ez egy bővérű blues-rock dal, nem is rossz húzással. Ebből a dalból lett 2003 őszén a harmadik kislemezes dal a lemezről, klip is készült hozzá.

Dave: "A 'Bottle Living' az alteregóm, az a srác, aki bennem van, aki csak egy italra van attól, hogy ott üljön a bárszéken, és egész éjjel baromságokat beszéljen egy vadidegennel. Közben nagyon gyengének érzi magát, és úgy tesz, mintha én lennék az. Az a sötét oldalad, amikor olyasvalamiért élsz, ami tényleg értelmetlen. Próbálsz valamit találni egy üveg alján, válaszokat az életre, vagy tűt szúrsz a karodba, vagy bármi is az, amit csinálsz."

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4918136282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása