Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

10 éves a Soothe My Soul!

2023. június 10. - Szigi.
Mai kerek évfordulós kiadványunk a Delta Machine második kislemeze, a SOOTHE MY SOUL! Ennek a kislemeznek annyi hivatalos mixe született, hogy kétnaposra fog nyűlni a bejegyzéssorozat róla.
Maga a Soothe My Soul című dal az egyik legjobb példája annak, hogy az egy évvel korábbi Vince&Martin közös projekt, a VCMG mennyire hatást gyakorolt a Delta Machine zenei világára. Itt a versszakok alatt kifejezetten puritán techno szól, hogy aztán az ugrálós refrénben a Personal Jesus zenei megoldásai köszönjenek vissza - nem véletlenül volt a dal a Delta Machine Tour egyik nagy közönségkedvence. Erőteljes basszusok, enyhén retrós "lézer-effektek", és tömény elektronika jellemzi a dalt, amelynek a refrénjében azért előbukkan a korszak jellemző blues-hangzása is. A vészjósló szövegű versszakokat ("I'm coming for you") pedig jól enyhíti a testiségre kifutó bridge és refrénrész, valamint a szintén ezt sugalló videóklip.
 
A Soothe My Soul-nak két videóklipje is létezik. Az egyik a lerövidített "radio edit"-hez készült. A klip rendezője az ekkortájt igen foglalkoztatott Warren Fu. Nézzük:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4718142992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása