Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Egy tényleg hihetetlen koncert - Madrid, 1993

2023. július 15. - Szigi.
Ma 30 éve Madridban a Devotional Touron JD Fanger szerint "Minden idők egyik leghihetetlenebb Depeche Mode koncertje" zajlott. Az 1994 júliusában kiadott BONG magazin 21. száma szerint ez a koncert egyike annak a három koncertnek, amelyet a zenekar a Devotional turné kedvenc koncertjeként nevezett meg. "Nehéz volt csak egyet megnevezni, annyi jó volt" - indokolták. Martin egy 1993-as interjúban is elmondta, hogy "Azt hiszem, a valaha volt legjobb koncertünket Madridban adtuk. A közönség attól a pillanattól kezdve megőrült, hogy színpadra léptünk".
 
A Fly On The Windscreen alatt Dave egy lányt hívott fel a színpadra, és a végén a "kiss me" résznél arra kérte a lányt, hogy csókolja meg az arcát.
 
A kiváló hangulat átjön a felvételről is (a Higher Love eleje egészen elképesztő). Sajnos csak audio felvétel van a koncertről.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1918166382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása