Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

További érdekességek a Crystal Palace koncertről

2023. július 31. - Szigi.
Létezik egy majdnem teljes videófelvétel is a ma 30 éves londoni Crystal Palace fellépésről (de a vonósokkal előadott One Caress erről is hiányzik). Ez a lentiekben látható.
 
A DM Live Wiki gyűjtése (és a lenti felvétel) alapján egyébként Dave kifejezetten beszédes volt ezen az estén. A Enjoy The Silence elején elején azt mondja, hogy "Ma este kifejezetten nektek, vámpíroknak rendeltük a teliholdat. Csak vicceltem... túl sokba került volna". A Stripped elején azt mondta a közönségnek, hogy "Ehhez egy kis segítségre lesz szükségem... mostanra már tudnotok kéne a szöveget", majd a dal vége felé, amikor senki sem énekelt vele, azt mondta: "Ó, ne már!"! Az I Feel You viszont már elégedett volt a közönséggel: "Most már hallak benneteket! ... Ez azért eltartott most egy darabig!" A World In My Eyes végén megemlítette, hogy "legalább nem esik a kibaszott eső", valamint a Never Let Me Down Again elején szintén arra biztatta a tömeget, hogy "csináljunk valami kibaszott zajt!" A frontember az Enjoy The Silence alatt is felmászott a színpadot a közönségtől elválasztó korlátra is.
 
Ezzel a videóval búcsúzom a 30 évvel ezelőtti Crystal Palace koncert felidézésétől!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3018182225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása