Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Még egy debütáló: Strangelove '88!

2023. augusztus 23. - Szigi.
A Construction Time Again mellett még egy jubilánsunk jutott ezekre a nyárvégi forró napokra. Ma 35 éve jelent meg a STRANGELOVE '88, azaz a Strangelove kiadvány újrakiadása az Egyesült Államokban, néhány új remixszel és egy új klippel. Látható, hogy a 101 sikere, és a nyár eleji pasadenai diadalmenet arra a következtetésre juttatta a Depeche Mode-ot, hogy néhány évig inkább az amerikai piarcra koncentráljon.
 
Az új Strangelove klip ennek ellenére európaibb lett, mint bárki várta volna. Hiába az új Strangelove remixek, az új klip, Martyn Atkins rendezésében (aki néhány korábbi DM lemez artworkjéért volt felelős), a klip a dal albumverziójához (!) készült. A hangulatos, bár nem nagyon ötletes klip hátteréül pedig a londoni Senate House szolgált.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr9718198771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása