Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

1998 Köln, teljes koncertfelvétel - derpegés a Kelly Familyn és rendetlenkedő cateringesek

2023. október 05. - Szigi.
A negyedszázados kölni "MTV"-koncertről van persze teljes koncertfelvétel is. Nézzük, előtte meg hallgassuk meg a turnénaplót író hőseink beszámolóját!
 
Jez Webb: ""Birminghamben feküdtem le, és Kölnben ébredtem"... Azt hiszem, egy európai bluesénekes is énekelhetné ezeket a sorokat. Egy új arénában játszunk, ami csak nemrég nyílt meg. Tegnap este a "The Kelly Family" játszott ugyanitt - egy ír zenekar, akik most Németországban élnek és zenélnek, és nagyon népszerűek mostanság. Ennek ellenére én ugyanúgy megvetem őket, mint a UB40-et! Ma az MTV vesz fel minket - egy cég, akiket az a veszély fenyeget, hogy be lesznek perelve ha még több műsoridőt töltenek béna game show-kkal és idióta reality (majd én eldöntöm, hogy mi a "reality"...). Mindegy, szóval az MTV felveszi az egyik kölni koncertet, amit majd valamikor november végén/december elején adnak le... azt hiszem. Nézzétek meg, hogy felelevenítsétek az emlékeket, vagy hogy meglássátok, hogy miről maradtatok le."
 
Jody Hardy: "A vasárnapi, nagyon is szükséges szabadnap után tegnap Kölnbe repültünk, és egy vadonatúj helyszínen, a Köln Arénában játszottunk. Mi voltunk az első nemzetközi zenekar, akik ott léptek fel - minden kifogástalanul ment. Az MTV lefilmezte az egész koncertet, és nagyon elégedettek voltak. A felvételeiket összevágják, hogy két különkiadás készüljön belőlük, amit hamarosan levetít az MTV! A zenekar épp most került az első helyre az albumával Németországban, és Anna a lemezkiadótól egy hatalmas, az album színeiben pompázó, 1-es számot ábrázoló tortát fog átadni nekik. Ma este lefényképezem a bizonyítéknak! A ma esti második kölni fellépésünk után holnap Párizsba utazunk, ahol holnap sajtótájékoztatót és koncertet tartunk, majd egy fantasztikus szabadnapot töltünk. Remélem, kitart a jó idő! Elég vicces incidens történt tegnap este a biztonságiakkal a Köln Arénában, ahol Steph-et és Em-et (a banda cateringeseit) megkérték, hogy maradjanak csendben a backstage folyosón, mialatt a zeekar a színpadon volt??! Végül is nem volt nagyobb gond, de azért vicces volt. "
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3218220371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása