Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A kedvenc letölthető kiadványom

2023. október 17. - Szigi.
Ma 13 éve, 2010 október 17-én jelent meg a RECOIL: WANT - THE ARCHITECT MIXES címet viselő négyszámos ingyenesen letölthető kislemez. A Liquid csodálatos dalához Architect, azaz Daniel Myer készített 3 kitűnő remixet; egy nem különben remek átdolgozás (ami a Jezebel-hez született) pedig a kaliforniai dark-szintipop énekes, Ehron VonAllen nevéhez fűződik. A kiadványhoz egy PDF is tartozott, amelyben pillanatképek voltak láthatóak a Recoil: A Strange Hour címet viselő turnéjáról.
 
Nézzük most a remixválogatást nyitó WANT (RENEGADE OF NOISE 808 REMIX) változatot! (A Renegade Of Noise alterego szintén Daniel Myer-t fedi). Az atmoszférikus, sodró, félelmetes, a Recoil és Architect legjobb pillanatait erősítő átdolgozáshoz egy klip is készült, amely szintén kiadásra került a digitális kiadványon. A csodálatosan sikerült remixhez így egy nagyon erős képi világ is tartozik. A helyszín Moszkva, a rendező Dimitrij Szemenov, a lány Daria Kuznyecova, a férfi pedig Szergej Kocsetkov.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4818231199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása