Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

In Your Room, 1998

2024. január 11. - Szigi.
Ahogy a tegnapi első posztban olvashattátok, a DM - és főleg Alan - sokáig harcolt a Zephyr mix ellen, de még Andy is azt mondta, hogy sokkal jobban kedvelik a saját verziójukat játszani koncerten. Ehhez képest Alan kiválása után szinte azonnal a Zephyr Mixet kezdték el játszani koncerteken, és néhány kivételtől eltekintve azóta is így tesznek. Kétségtelenül időtakarékosabb módszer, viszont a klipben kiválóan működő rövidebb változat koncerten szerintem elveszti az erejét.
 
Mindenesetre a The Singles Touron is minden alkalommal volt In Your Room, a meglehetősen szokványosnak mondható középső lassú blokk utáni részen. Most mégsem egy 1998-as turnéról származó felvételt mutatók, hanem egy bő negyedszázados felvételt, amikor a Depeche Mode az észak-amerikai turné forgatagában fellépést vállalt a Letterman Showban, ahol - talán kisebb meglepetésre - ezt, az akkor 5 éves dalt adták elő. Szinte zsúfoltnak tűnik a színpad: a három zenekartag mellett Peter Gordeno, Christian Eigner, és a vokalistahölgyek (Jordan Bailey, Janet Cooke) adja elő a dalt, igen elegáns körítésben.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr8518298979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása