Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Ma 10 éve ki lettek suvickolva azok a bakancsok! :)

2016. március 21. - Szigi.
A mai nap egy fontos, magyar vonatkozásű kerek jubileum napja is: kereken ma 10 éve lépett fel Budapesten a Depeche Mode, a Touring The Angel keretein belül! Ez volt az első fellépés ebben az évben Budapesten, amit alig 3 hónap múlva egy újabb követett. A márciusi koncert jól sikerült, az együttes az "angyalos" turné első felére jellemző best of-programmal örvendeztette meg a szépszámú közönséget. Nézzük meg most erről a koncertről az egyik nagy visszatérőt, amit sajnos azóta sem játszanak: ez az Everything Counts!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr268506814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2016.03.24. 19:37:20

Nosztalgiázunk, nosztalgiázunk, az egész koncert ott virít a polcon és nem lehet megunni a budapesti fellépésüket, de az sajnálatos, hogy manapság már nem játsszák a koncertjeiken az EC-t :)
süti beállítások módosítása