Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A HDMFC magyarra fordította a Video Singles Collection hivatalos sajtóanyagát (depeche-mode.hu)

2016. szeptember 16. - Szigi.

Íme a cikk: 

Depeche Mode: Video Singles Collection

Megjelenés: 2016. november 11.

Az ikonikus zenekar legelső és a teljes életművet átfogó videóklipes gyűjteménye november 11-én lát napvilágot a SONY Music Entertainment gondozásában.

A teljes életművet bemutató, 3 x DVD-s filmes gyűjtemény kronológia sorrendben vonultatja fel a kislemezes, illetve videoklipes dalokat egészen 1981-től 2013-ig.

A Depeche Mode: Video Singles Collection címre hallgató anyag több mint 4 órában, hagyományos könyvtár struktúrában eleveníti fel a post-punk úttörő együttes klipjeit a kezdetektől napjainkig. A 3 lemezes DigiPak két óra audió kommentárt is tartalmaz a zenekar jóvoltából.

A kiadvány az első archív anyag, amelyet a SONY megjelentet, azóta hogy 2015 júliusában megvásárolta a teljes Depeche Mode zenei katalógust.

"Rendkívüli öröm és megtiszteltetés, hogy nálunk jelenhet meg a Depeche Mode Video Singles Collection gyűjteményes anyag, mintegy emléket állítva az együttes zenetörténelmi hozzájárulásához a videóklipek világába." - nyilatkozta Richard Story, elnök - commercial music group, SONY

A 3 x DVD-s kiadvány több mint három évtized nemzetközi slágereinek gyűjteménye, amely végig kíséri a Depeche Mode-ot elképesztő fejlődési útján; az innovatív kezdetektől a provokatív jelenig. Mindezt olyan, ma már a vízióikról méltán elhíresült filmes rendezők szemén keresztül, mint Julian Temple, Clive Richardson, Peter Care, Anton Corbijn, D.A. Pennebaker, Stephane Sednaoui, John Hillcoat vagy Patrick Daughters és még sokan mások.

A Depeche Mode karrierje során mindig is kiemelt figyelmet fordított a videóklipes megjelenések minőségére. Tette ezt azzal, hogy világhíres és világszínvonalú rendezők és operatőrök közreműködésével alkotta meg nem egy ízben ezeket a rövid filmeket, amelyekből jó néhány korszak meghatározó alkotás lett.

"A videóklipek mindig is fontos részét képezték annak, ahogyan a Depeche Mode zenéjét szerettük volna bemutatni a világnak." - hangsúlyozza maga az együttes is. "Egészen rendkívüli érzés vissza menni a múltba, és végig nézni a klipeket a kezdetektől. Megannyi év után újra éltük azt a sok emléket, amelyet egy-egy film vissza hozott. Fantasztikus érzés, hogy végül kiadásra kerül ez a gyűjtemény, így egyben. Reményeink szerint, éppúgy örömet okoz majd ez az időutazás a rajongóknak, mint nekünk."

A Video Singles Collection az első darabja annak a vissza tekintő sorozatnak, amelyet maga az együttes is jóvá hagyott. A sorozat arra hivatott, hogy dokumentálja a Depeche Mode egészen elképesztő karrierjét a pop kultúrában. Az első rész, ez a videóklipeket kronológia sorrendben felvonultató singles collection lett, 1981-től 2013-ig.

A gyűjtemény nem kevesebb, mint 55 felújított klipet tartalmaz, kiegészítve azt 4 alternatív változattal, illetve frissen felvett audió kommentárral, amelyben a Depeche Mode tagjai filmről filmre mesélik el emlékeiket, csak és kizárólag ehhez a kiadványhoz kapcsolódóan.

A Video Singles Collection tartalma:
Just Can't Get Enough / See You / The Meaning Of Love / Leave In Silence / Get The Balance Right / Everything Counts / Love, In Itself / People Are People / Master And Servant / Blasphemous Rumours / Somebody / Shake The Disease / It's Called A Heart / Stripped / But Not Tonight / A Question Of Lust / A Question Of Time / Strangelove / Never Let Me Down Again / Behind The Wheel / Little 15 / Strangelove'88 / Everything Counts - live / Personal Jesus / Enjoy The Silence / Policy Of Truth / World In My Eyes / I Feel You / Walking In My Shoes / Condemnation / One Caress / In Your Room / Barrel Of A Gun / It's No Good / Home / Useless / Only When I Lose Myself / Dream On / I Feel Loved / Freelove / Goodnight Lovers / Enjoy The Silence '04 / Precious / A Pain That I'm Used To / Suffer Well / John The Revelator / Martyr / Wrong / Peace / Hole To Feed / Fragile Tension / Personal Jesus '11 / Heaven / Soothe My Soul / Should Be Higher

Az Extrák:
People Are People - 12" version / Stripped - unreleased cut / But Not Tonight - alternate version / Soothe My Soul - extended / 2016 AUDIO COMMENTARIES with Depeche Mode

A Depeche Mode 1981-ben alakult, és azóta is folyamatosan alkot. Hanglemezeik és turnéik egyaránt sikeresek a világ összes szegletében. Az együttes 13 nagylemez adott ki eddig, amelyek nem kevesebb, mint 20 országban jutottak be a Top 10-be, köztük olyan területeken, mint az USA, Anglia, Németország és Franciaország. Legutóbbi albumuk, a 2013-ban megjelent 'Delta Machine' 12 országban lett Number 1, amelyet egy hatalmas, 2,5 millió nézőt vonzó világ körüli turnén prezentáltak. A 100 milliós lemez eladással büszkélkedő Depeche Mode méltán lett "a világ valaha látott legnépszerűbb elektronikus együttese" (Q Magazine).

A cikk eredetije itt olvasható: http://www.depeche-mode.hu/hdmfc/temak/net02/vsc16.html

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5711711703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása