Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Bombameglepetések egy tegnapi new yorki mini-fellépésen!

2017. március 07. - Szigi.
Tegnap New Yorkban, az Avatar Studioban néhány kiválasztott rajongónak eljátszott néhány dalt a Depeche Mode, a közelgő Global Spirit turné dalai közül!
 
01. Scum (live premier)
02. Barrel Of A Gun
03. A Pain That I’m Used To
04. Corrupt (bombameglepetés live premier!)
05. In Your Room (albumverzió!)
06. World In My Eyes (új intróval)
07. Cover Me (live premier)
 
A legnagyobb meglepetés természetesen a Corrupt, amelyet még a Tour Of The Universe-ön sem játszott a zenekar, most azonban szerencsére előkerült! Régi adósságát törleszti a zenekar azzal, hogy az In Your Room - 1994 óta először - az albumverzióban csendült fel! A World In My Eyes is egy turnényi csaknem teljes szünet után tér vissza, és némiképp meglepő, hogy az előző turnéra elővett Barrel Of A Gun és A Pain That I'm Used To is vélhetően újra a repertoár része lesz.
 
Kisebb érdekesség, hogy a fenti dalok valahogy nem az agyonjátszott slágerek; nem volt tehát Personal Jesus, Enjoy The Silence, vagy Never Let Me Down Again. Ezek persze majd biztosan lesznek a turnén :)

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr8712319009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krennic 2017.03.07. 14:13:52

Mint utólag kiderült a WTR-t nem játszották.
süti beállítások módosítása